Lilit Home Makelaardij
Strevelsweg 72 A & 74 A
3075 AM Rotterdam

Tel: 010-2238912
Mail: info@lilithome.nl

Huis in beeld

Uitgelicht

Partners

pararius funda Huurwoningen

Welkom bij Lilit Home

Lilit Home Makelaardij verzorgt in alle prijssegmenten het volledige traject van VERHUUR, VERKOOP, AANKOOP, TAXATIES van woningen in Rotterdam en omgeving.

Wij zijn actieve en bevlogen verhuurmakelaars, verkoopmakelaars en aankoopmakelaars met een hoog ambitieniveau. Kritisch, zorgvuldig en leveren degelijk werk. Betrouwbaarheid, open communicatie en eerlijke adviezen zijn voor ons vanzelfsprekend, zodat u op ons kunt bouwen.

Onze jarenlange ervaring in makelaardij en ons uitgebreide netwerk zetten wij graag voor u in. Wij voelen ons persoonlijk verantwoordelijk voor elke opdracht en de succesvolle afronding ervan. Onze klantenkring breidt zich voornamelijk uit doordat klanten ons aanbevelen en daar zijn we trots op.

Bent u van plan om uw huidige woning te VERBOUWEN?

Lilit Home Bouw BV biedt namelijk UITSTEKEND EN TOTAALSERVICE. Wij zijn er om uw wensen te realiseren. Met de totaalservice bieden wij u hulp bij alle aspecten waar u mee te maken kunt krijgen tijdens de verkoop, aankoop, verhuur of verbouwing van een woning.

Wij begeleiden de projecten vanaf het offertes datum tot en met de oplevering.

Klanttevredenheid , kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Hierin staat een goede communicatie en een overzichtelijke planning centraal.